Tarieven

Honorarium

Het in de arm nemen van een advocaat is een kostbare aangelegenheid. Onze uurtarieven zijn marktconform, maar onverkort gaat het om aanzienlijke kosten. Daarom is het ook van groot belang om transparant te zijn over de kosten. De uurtarieven van onze advocaten variëren van € 195,00 tot € 345,00 per uur. Gemiddeld genomen kost een gerechtelijke procedure rond de € 25.000,00 euro. Een cliënt moet vooraf weten waar hij aan begint, dat werkt het beste voor zowel de cliënt als de advocaat, en tevoren maken we dan ook een reële en vrijblijvende kosteninschatting.

Het is nogal wat om dergelijke bedragen te moeten ophoesten als gedupeerde. Zeker als de gedupeerde niet een onderneming is maar een mens van vlees en bloed. In een procedure proberen we natuurlijk  de advocaatkosten terug te vorderen, maar de proceskostenveroordeling bij winst is helaas beperkt. Je zal dus kosten maken, maar in de zaken die onze advocaten behandelen wegen de (mogelijke) baten doorgaans ruim op tegen die kosten. Om te winnen moet je investeren.

De professional zal doorgaans een beroepsaansprakelijkheidsverzekering hebben. Onze advocaten worden regelmatig door verzekeraars ingeschakeld, en wordt door de verzekeraar een andere advocaat naar voren geschoven, dan treden we met de verzekeraar in overleg als je onze bijstand verkiest. Ook als we niet rechtstreeks door de verzekeraar zijn aangewezen, kunnen in zoverre voor je optreden en gaan onze facturen naar de betreffende verzekeraar.

Andere afspraken

De beroepsregels voor advocaten, staan het tot op zekere hoogte toe om ook andere afspraken te maken rondom het honorarium van de advocaat. Het hoeft niet altijd 'uurtje-factuurtje'. Voor zover een zaak zich daarvoor leent, spreken we met gedupeerden ook wel een succes-fee af. We hanteren in die gevallen een gematigd uurtarief - dat op grond van de beroepsregels ten minste kostendekkend moet zijn - en komen dan verder overeen dat bij een zeker succes alsnog een bedrag uit de winst van de procedure wordt nabetaald. Op die manier delen we in het risico. Een financiële afspraak op basis van no-cure-no-pay, is op grond van onze gedragsregels niet toegestaan.

Vertel ons wat er is gebeurd

We nemen binnen 24 uur contact met je op
Dank voor jouw verhaal. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wij staan voor je klaar

Onze inzet is om jou (juridisch) te ontzorgen. Jij hebt als gedupeerde of professional al genoeg aan je hoofd. Schroom niet en neem contact met ons op, om je te verzekeren van de beste rechtsbijstand door onze ervaren en gespecialiseerde advocaten.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen gevonden