Overige beroepen

Als professional of gedupeerde betrokken bij een beroepsfout?
Neem contact met ons op, om je te verzekeren van de beste juridische bijstand.
Contact

Overige beroepen

In acht simpele stappen regelen wij jouw schadevergoeding
Werkwijze

In het voorgaande hebben we een aantal (veelvoorkomende) beroepsgroepen uitgelicht, maar die opsomming is beslist niet volledig. Overal waar mensen werken komen beroepsfouten voor. Ieder mens maakt fouten, ieder mens is feilbaar.

Denk met name ook aan de financieel adviseurs. We komen in onze praktijk nogal wat boekhouders, beleggings- en hypotheekadviseurs tegen. Deze beroepsbeoefenaren zijn in de regel niet onderworpen aan tuchtrecht -behalve als deze werkzaam zijn voor een bank en de bankierseed hebben afgelegd - maar in een rechtbankprocedure kunnen ook deze adviseurs aansprakelijk worden gehouden voor schade. Denk bovendien aan bouwkundigen, zoals de aannemer en de taxateur. In vrijwel alle gevallen komt het beoordelingskader min of meer op hetzelfde neer, en gaat het vooral om contouren die de rechtspraktijk aan de "maatman" zijn gegeven. Hoe zou een redelijk bekwaam en redelijk handelend vakgenoot hebben gehandeld?

Ook als de beroepsgroep niet met een eigen pagina is omschreven, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Vertel ons wat er is gebeurd

We nemen binnen 24 uur contact met je op
Dank voor jouw verhaal. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Trivia

X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X

Actueel

Graag houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de actualiteit, literatuur en jurisprudentie rondom beroepsfouten. Lees hieronder de actuele artikelen van onze advocaten over relevante onderwerpen.

Wij staan voor je klaar

Onze inzet is om jou (juridisch) te ontzorgen. Jij hebt als slachtoffer of gedupeerde immers al genoeg aan je hoofd. Schroom niet en zoek contact met ons om in de meeste gevallen gratis rechtshulp te ontvangen van ervaren en gespecialiseerde team van advocaten.

Veelgestelde vragen

Wat doet Van Diepen Beroepsschade?

Waar is Van Diepen Beroepsschade gevestigd?

Waarom kiezen voor Van Diepen Beroepsschade?

Wie zijn jullie advocaten in het (beroeps)aansprakelijkheidsrecht?

Wat betekent "onderdeel van een groot kantoor"?